Sauli Niinistön valinta presidentiksi ensimmäisellä kierroksella varmistui

Vaalien alustavia tuloksia Vakka-Suomen kunnissa      Avakka • Ilmo Suikkanen • 28.1.2018                                                                                                                                                                                    LUE...

 

Kuinka Israel sai pommin

Rauhan puolesta-lehti   Hannu Reima Joulukuu.2012   LUE...

Estellen

Mika Jämiä

Kansalais-tottelematon kippari  LUE...

Rauhan puolesta -lehti 6/2012         

Rauhanpuolustajat    LUE...

Yhdistysten Some–sunnuntai  tarjosi mahtavan opintoretken digitaaliseen viestintään Uudessakaupungissa

Avakka • 26.9.2016

Some on maksuton viestintäkanava, mutta väite some tavoittaa kaikki ei pidä paikkaansa. Laajan yleisön tavoittavaan viestintään esim. facebook ei yksin riitä, kannattaa aina käyttää myös myös muita kanavia. Päivittyvät kotisivut sisältävät peruskamaa, josta on jatkaa viestintää muille foorumeille. Kotisivujen päivitykset ovat olemassa olon ilmaus, ellei sitä tehdä kävijät kaikkoavat, sanoo Sonja Stenman.


Ei kuitenkaan voi olla yhden kortin varassa. Yksi tapa on olla aktiivinen ja käydä klikkailemassa ja kommentoimassa sosiaalisen median eri sektoreilla.

Monestakin syystä yhdistyksissä tiedottamista ei kannata jättää yhden henkilön vastuulle. Iso pesti kannattaa jakaa pienempiin osiin, ei niin, että sovitaan joku tekee, mutta kukaan ei tee, vaan konkreettinen työnjako, jossa jokainen tietää oman roolinsa.


Koulutus tullee tarpeeseen sillä OECD:n tutkimuksen mukaan miljoonalla suomalaisella aikuisella on puutteelliset tietotekniikkataidot. Lähes joka kolmas 16-65-vuotiaista ei pärjää kunnolla uuden teknologian kanssa. Yksin Facebookin päivittäminen tai uutisten lukeminen kännykästä eivät riitä työelämän ja arjen digitaidoiksi nopeasti muuttuvassa maailmassa.Tilaisuuden järjestelyjä


Uudenkaupungin kaupunki

Alueen työpaikkakehityksestä hyvän kierteeseen - hanke

Leader Ravakka maaseuturahaston tuella